Σημαντικές μειώσεις στις χρεώσεις αποσκευών από σήμερα στην Ryanair

Σημαντικές μειώσεις στις χρεώσεις αποσκευών από σήμερα στην Ryanair

 

Σε σημαντικές μειώσεις στις χρεώσεις αποσκευών προχωρά από σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου η RYANAIR. Πρόκειται για χρεώσεις αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμύριων επιβατών της. Ταυτόχρονα η εταιρεία απλοποίησε τον αριθμό των επιλογών χρέωσης αποσκευών (από 108 σε 6), σαν μέρος του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB)    μέσω του οποίου συνεχίζει να αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών, μέσω υπηρεσιών, ψηφιακών και κατά την διάρκεια της πτήσης αναβαθμίσεων.
 
Από σήμερα, οι χρεώσεις αποσκευών για επιβάτες στις εσωτερικές πτήσεις διάρκειας μικρότερης των 2 ωρών μειώνονται κατά 50%, ενώ ο επιβάτες για όλες τις άλλες πτήσεις κάτω των 3 ωρών απολαμβάνουν  μειώσεις έως και 17%. ΟΙ επιβάτες σε πτήσεις διάρκειας μεγαλύτερης των τριών ωρών δεν θα έχουν καμία αλλαγή στις χρεώσεις αποσκευών.
 
 
Πάνω από το 92% των επιβατών μας θα απολαύσουν τις μειωμένες χρεώσεις αποσκευών και θα πληρώσουν την ίδια τιμή είτε έχουν αγοράσει αποσκευή κατά τη στιγμή της αρχικής κράτησης είτε  προστίθεται αποσκευή  στην κράτηση αργότερα, ανεξάρτητα από την εποχικότητα. Επιπλέον, οι πελάτες θα είναι μπορούν να προσθέσουν αποσκευές στην κράτηση τους μέσω της εφαρμογής για κινητά της Ryanair μέχρι και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
 
"Οι παραπάνω αλλαγές στις  χρεώσεις αποσκευών προστίθενται στο-καλύτερο στο είδος του- επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών, προσφέροντας 2 δωρεάν χειραποσκευές"  αναφέρει σε δήλωσή του ο Chief Marketing Officer της εταιρίας, Kenny Jacobs."