Επίσημος προσκεκλημένος στη συνάντηση Προϊσταμένων Λιμενικών Αρχών ο Δήμαρχος κ. Κουκάς

Επίσημος προσκεκλημένος στη συνάντηση Προϊσταμένων Λιμενικών Αρχών ο Δήμαρχος κ. Κουκάς

Ενημερωτική συνάντηση των προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του Mykonian Utopia Resort στην Ελιά. 

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των καθιερωμένων ετήσεων συναντήσεων των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών για τον συντονισμό των ενεργειών της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. ενόψη της θερινής περιόδου. 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ως επίσημος προσκεκλημένος της Υπηρεσίας παραβρέθηκε και χαιρέτισε την συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας του απονεμήθει τιμητική πλακέτα. Τις εργασίες της συνάντησης χαιρέτησε και ο Μητροπολίτης Σύρου - Τήνου - Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεος Β'. 

Ο κ. Κουκάς εξήρε τον ρόλο των Λιμενικών Αρχών στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Χώρα, που είναι η μοναδική ελπίδα ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας, όπως και στην αποφυγή φαινομένων που μπορεί να αποβούν μοιραία για το νησί και τη Ελλάδα γενικότερα. 

Ο κ. Κουκάς εξέφρασε τον σεβασμό του στο ρόλο των Λιμενικών Αρχών, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Τοπικής Λιμενικής Αρχής και ευχαρίστησε τους Λιμενάρχες που επέλεξαν τη Μύκονο για να πραγματοποιήσουν την συνάντησή τους.

Τέλος ευχήθηκε στο Σώμα να πετύχει όλους τους στόχους που έθεσαν οι Προϊσταμένοι των Λιμενικών Αρχών στην πρώτη φετινή τους συνάντηση.