Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Μυκόνου για το σχολικό έτος 2016-2017

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Μυκόνου για το σχολικό έτος 2016-2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μυκόνου.
Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές  κατατίθενται στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο,   αποκλειστικά από 20/05/16  έως και 15/06/16 , από τις 9.00 ως τις 14.00.
 
Τα έντυπα των αιτήσεων, του δελτίου υγείας και των χρήσιμων πληροφοριών, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να τα προμηθευτείτε από το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο (περιοχή Αργύραινα), τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών(Κοινότητα Άνω Μεράς). 
 
Αφού συμπληρωθούν και συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά , θα κατατίθενται με την επίδειξη ταυτότητας του  γονέα  ή του εξουσιοδοτούμενου από αυτόν και θα πρωτοκολλούνται με ευθύνη του αιτούντος για την ορθότητα των στοιχείων και την πληρότητα του φακέλλου στο γραφείο του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου . 
 
Η κατάθεση αίτησης για την  εγγραφή  των νηπίων είναι έγκυρη, όταν επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , προκειμένου να αξιολογηθεί από την επιτροπή.
 
Επισκέψεις για γνωριμία στον χώρο των Παιδικών Σταθμών επιτρέπονται καθημερινά κατά τις ώρες 14.00 ως 15.00, κατόπιν επικοινωνίας με την υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού.
 
Αιτήσεις  γίνονται δεκτές σε όλη την διάρκεια του έτους, μόνο εάν υπάρχουν κενές θέσεις.