Εκδήλωση για παιδιά: Τρεις μυθικοί ήρωες ζωντανεύουν σήμερα στο Γρυπάρειο

Εκδήλωση για παιδιά: Τρεις μυθικοί ήρωες ζωντανεύουν σήμερα στο Γρυπάρειο

 

 

O Πολιτιστικός, Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός Γ.Αξιώτης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και με την υποστήριξη του Bιβλιοχαρτοπωλείου Ο ΜΥΛΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας σειράς παιδικών βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ, της Σοφίας Κομηνέα και του Ανδρέα Γιοβάνου στην Αίθουσα του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου.
 
Η σειρά «Μυθικοί Ήρωες» παρουσιάζει τον Αχιλλέα, τον Ηρακλή και τον Θησέα. 
 
Ο γενναίος ήρωας του Τρωϊκού πολέμου Αχιλλέας με τις μοναδικές περιπέτειες, οι άθλοι του Ηρακλή και οι περιπέτειες του μυθικού ήρωα Θησέα ζωντανεύουν μέσα από τις όμορφες εικόνες που συνοδεύουν τα βιβλία. 
 
Οι συγγραφείς των βιβλίων θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και αφηγηθούντην ελληνική μυθολογία σε στιχάκια. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20:30 
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
 
Ο Ανδρέας Γιοβάνος γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι αρχιτέκτονας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και είναι συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου GNB Architects, µε έδρα στην Αθήνα και τη Μύκονο. 
 
Η Σοφία Κοµηνέα γεννήθηκε στην Καλαµάτα και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ευρωπαϊκού Πολιτισµού του Ε.Α.Π. µε µεταπτυχιακό στο τµήµα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει τελειώσει δραµατική σχολή και εργάζεται ως ηθοποιός.