Συνάντηση Κουκά - Μαραγκού στη Σύρο για την διαδημοτική συνεργασία στην Πολεοδομία Μυκόνου

Συνάντηση Κουκά - Μαραγκού στη Σύρο για την διαδημοτική συνεργασία στην Πολεοδομία Μυκόνου

 

 

Συνάντηση πραγματοποίησαν στην Ερμούπολη οι Δήμαρχοι Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και Σύρου Γιώργος Μαραγκός με θέμα το αίτημα του Δήμου της Μυκόνου για σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των δυο γειτονικών Δήμων για συνδρομή στα ζητήματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Μυκόνου.

Μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε η παντελής αδυναμία λειτουργίας έστω και στοιχειωδώς της υπηρεσίας Δόμησης της Μυκόνου αποφασίστηκε να ζητηθεί απο τον Δήμο Σύρου να μας συνδράμει διοικητικά, εφόσον υπάρξει αντίστοιχη απόφαση, για την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας. Σήμερα, στον Δήμο της Μυκόνου δεν υπηρετεί κανένας υπάλληλος στην Πολεοδομία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες και οι επενδυτές.

"Eίμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για να συναποφασιστεί και να λάβει τελική μορφή η συνεργασία μεταξύ των Δήμων Μυκόνου και Σύρου στα θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας. Δεν συζητάμε για επιστροφή αρμοδιότητας αλλά για σταθερές τακτικές επισκέψεις υπαλλήλων της Σύρου στο νησί μας για να συνδράμουν το έργο της υπηρεσίας μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό για την άμεση ανταπόκριση και πρόθεση του να μας βοηθήσει. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες" δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση ο Κωνσταντίνος Κουκάς.