Περιοδεία του Χαράλαμπου Κόκκινου στην Μύκονο

Περιοδεία του Χαράλαμπου Κόκκινου στην Μύκονο

 

 

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στο νησί της Μυκόνου στις 25 και 26 Οκτωβρίου.
 
Ο κ. Κόκκινος συναντήθηκε με την Δημαρχεύουσα κα. Ειρήνη Γρυπάρη με την οποία και συζήτησε τα θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του νησιού αλλά και την άμεση υλοποίηση των έργων του ΧΥΤΑ και του ΧΑΔΑ. 
Επίσης συναντήθηκε με τους επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Μυκόνου κ. Ανδρέα Φιορεντίνο & κ. Αντώνη Κουσαθανά καθώς και με τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Θοδωρή Χαριτόπουλο επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.
 
Επιπλέον, παρευρέθηκε στην επίσημη υποδοχή κινέζων δημοσιογράφων στη Μύκονο, δράση την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπερψήφισε η περιφερειακή παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας» στην Τουριστική Επιτροπή, με στόχο την προβολή των νησιών μας. 
Τον κ. Κόκκινο στην επίσκεψη του συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.
 
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνέχισε την περιοδεία του στα Κυκλαδονήσια με επόμενο σταθμό την Σαντορίνη.