Γελάστε με την ψυχή σας! Θεραπευτική Γιόγκα γέλιου από το Mykonos Alternative Center

Γελάστε με την ψυχή σας! Θεραπευτική Γιόγκα γέλιου από το Mykonos Alternative Center

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου που γιορτάζεται κάθε πρώτη Κυριακή του Μαϊου, που φέτος πέφτει ανήμερα του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, το Mykonos Alternative Center δίνει την δυνατότητα για ένα ξεκαρδιστικό και παράλληλα θεραπευτικό απόγευμα διαφορετικό από τ' άλλα. Την Κυριακή των Βαίων στην παραλία του Αγίου Σώστη διοργανώνει Γιόγκα Γέλιου!
 
Τι είναι όμως η Γιόγκα Γέλιου;
 
Ή τεχνική αυτή είναι ένα εργαλείο ώστε να αντιμετωπίσει κανείς την καθημερινότητά του πιο εύκολα. Και έτσι, με σύμμαχο τα όμορφα συναισθήματα που αφήνει, ενεργοποιεί παράλληλα τις λειτουργίες του οργανισμού και ο οργανισμός με τη σειρά του παράγει περισσότερο οξυγόνο και διάφορες ορμόνες εκκρίνονται όπως οι ενδορφινες που είναι υπεύθυνες στο να είμαστε χαρούμενοι, ευδιαθετοι και με λιγότερο αίσθημα πόνου στην καθημερινότητα μας. Παράλληλα ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα και αρχίζει πιο έντονα η αυτοθεραπεια του οργανισμού μας. 
 
Το πρόγραμμα ξεκινά στς 16:30 και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από τον πιο μικρό στον πιο μεγάλο.
 
Για κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του Mykonos Alternative Health Center, Μαίρη Σκαγιά στο τηλέφωνο 6977678847
 
 
πηγή φωτό: eirinika.gr