Αρχίζουν σήμερα οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου στον Κόρφο

Αρχίζουν σήμερα οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου στον Κόρφο

Με το πρωτάθλημα συνθέτων της κατηγορίας παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ συνεχίζονται οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου των κυκλάδων. Αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες φιλοξενούνται στο νησί της Μυκόνου. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κόρφου.
 
Στους αγώνες των συνθέτων έχουν δηλωθεί δεκατέσσερα κορίτσια και έξι αγόρια από τα σωματεία του Πανναξιακού, του ΑΟΜυκόνου, του Ναξιακού και του Ποσειδώνα Τήνου. 
 
Από το πρωτάθλημα θα απουσιάσουν η Μαρία Νάζου του ΑΟΜυκόνου, δεύτερη το 2015 στην ίδια διοργάνωση, Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο επίσης του ΑΟΜυκόνου ο οποίος είχε ένα ατύχημα προχτές και η Ελισάβετ Πολυκανδριώτη του Ποσειδώνα Τήνου η οποία βρίσκεται εκτός προπονήσεων λόγω διαστρέμματος.
 
Φαβορί του αγωνίσματος είναι η Μαρία Καβαλιέρου του Πανναξιακού στα κορίτσια, ενώ στα αγόρια τουλάχιστον τρεις αθλητές θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, δηλαδή ο Ντούλας του ΑΟΜυκόνου, ο Χανιώτης του Πανναξιακού και ο Μεμμάς του Ναξιακού.
 
Παράλληλα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του β΄ ομίλου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ με τη συμμετοχή αθλητών του ΑΟΜυκόνου, του Ποσειδώνα Τήνου, του Αίαντα Τήνου και του Ανδριακού, ενώ αναμένεται και η πρώτη εμφάνιση αθλητών από το υπό δημιουργία σωματείο της Κύθνου οι οποίοι θα αγωνιστούν ως φιλοξενούμενοι.