Με φόντο τις παραλίες η συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου στο Υπουργείο

Με φόντο τις παραλίες η συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου στο Υπουργείο

Με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της κας Κουντουρά και διεξήχθει σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο κ. Κουκάς έθεσε στην Υπουργό μία σειρά από θέματα με κύριο το φλέγον ζήτημα των παραλιών και την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει φέτος. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τόσο τον Δήμο όσο και τους επιχειρηματίες σε ένα νησί όπου η τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της κας Κουντουρά με συναρμόδιους Υπουργούς, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα διεκρινιστεί το πλαίσιο της διάθεσης των παραλιών και αν θα έχουν την αρμοδιότητα οι Δήμοι ή η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κα Κουντουρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου να επισκεφθεί τη Μύκονο, επίσκεψη η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.