Συνεχίζει δυναμικά ο Δάντος. Νέες διακρίσεις για τον Μυκονιάτη Πρωταθλητή

Συνεχίζει δυναμικά ο Δάντος. Νέες διακρίσεις για τον Μυκονιάτη Πρωταθλητή

 

 

 

Στον Διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεϊκου έλαβε μέρος την Κυριακή 10 Απριλίου  ο Πρωταθλητής μας στην ποδηλασία Γιώργος Δάντος. Αν και η χθεσινή ημέρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η καλύτερή του καθώς του συνέβησαν μια σειρά ατυχιών, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση σε σύνολο 120 αθλητών.
 
 
Από την αρχή του αγώνα Salcano Mtb category c2 ο Γιώργος είχε κολλημένη την μπροστινή ανάρτηση, ενώ έτρεχε με σκασμένο το πίσω λάστιχο από την 3η στροφή σε σύνολο 10! 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η προσπάθειά του αθλητή μας ήταν μεγάλη καθώς την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 9/4) έδωσε τον καλύτερο εαυτό καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του Παναθηναϊκού στους πρόποδες της Πάρνηθας. 
 
 
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 260 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Η εκκίνηση έγινε από το τελεφερίκ και η διαδρομή 13,9 χιλιομέτρων είχε τερματισμό την διασταύρωση του καζίνου. Η πρώτη θέση σε αυτόν τον αγώνα ανέβασε τον Γιώργο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Κυπέλλου. 
 
 
Μία ακόμη πρωτιά κατέκτησε ο Μυκονιάτης ποδηλάτης λίγες ημέρες νωρίτερα στις 3 Απριλίου στο 6ο MasterBike Chalkida. Μετά από 36 χιλιόμετρα ορεινής ποδηλασίας βγήκε πρώτος στην κατηγορία του και πρώτος γενικής αφού κατάφερε να κερδίσει και την κατηγορία ηλεκτρικών, ανάμεσα σε 315 αθλητές με χρόνο 1:39:00.