Μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης για τον καιρό του Πάσχα λέει γνωστός μετεωρολόγος

Μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης για τον καιρό του Πάσχα λέει γνωστός μετεωρολόγος

 

 

 

Την προσοχή των αναγνωστών στις κινδυνολογίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις ημέρες του Πάσχα, εφιστά ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Όπως τονίζει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb "φιλτράρουμε και τσεκάρουμε τι διαβάζουμε και από ποιους" για να μην πέφτουμε θύματα της παραπληροφόρησης. Κάτι που ισχύει φυσικά για όλα τα θέματα και όχι μόνο για την μετεωρολογία. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αρναούτογλου:
 
"ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε σε φίλους και γνωστούς!
Νέος κινδυνολογικός-τρομολαγνικός καιρικός οργασμός έχει ήδη προκύψει τα τελευταία 24ωρα για τον καιρό του Πάσχα και σχεδον 3 εβδομάδες πριν, από τελείως άσχετους με την πρόγνωση καιρού και την μετεωρολογία γενικότερα, ο οποίος δυστυχώς, αναμεταδίδεται με περισσή ευκολία KAI ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ και από πολύ γνωστές ιστοσελίδες με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα!!!
Για τον λόγο αυτό λοιπον, φιλτράρουμε και τσεκάρουμε τι διαβάζουμε και από ποιούς, ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και δεν δίνουμε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σημασία σε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ προγνώσεις καθώς ο καθένας μπορεί να κρυφτεί πίσω από το όνομα μιας οποιασδήποτε ιστοσελίδας, χωρίς όχι μονο να αναλαμβάνει την ηθική τουλάχιστον ευθύνη των πράξεών του αλλά και να γελά εις βάρος των αναγνωστών του!
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό".
Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος
Με εκτίμηση 
Σάκης Αρναούτογλου"