(ΦΩΤΟ) Ξεκίνησε τις πτήσεις Αθήνα - Μύκονο η Ryanair και το γιορτάζει με εισιτήρια από 16.99€

(ΦΩΤΟ) Ξεκίνησε τις πτήσεις Αθήνα - Μύκονο η Ryanair και το γιορτάζει με εισιτήρια από 16.99€

 

 

 
Η Ryanair, γιόρτασε σήμερα ( 31 Μαρτίου) την έναρξη της νέας σύνδεσης Μυκόνου και Αθήνας με 5 εβδομαδιαίες πτήσεις. Το πρωί υποδέχθηκαν την πτήση της Ryanair από Αθήνα μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκέλος παρουσία του αερολιμενάρχη κ. Κόλλια και μελών της Υ.Π.Α. και του handling του αεροδρομίου και της δ/ντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Chiara Ravara.
 
Κατά την διάρκεια της αναμονής η εταιρεία κέρασε τους παρισταμένους και τους επιβάτες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου 
 
Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε:
 
“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη της νέας σύνδεσης μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.
 
Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 5 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην κίνηση και στον τουρισμό των Ελληνικών νησιών καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας".
 
O Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς καλωσόρισε με την σειρά του την Ryanair στο νησί της Μυκόνου, δηλώνοντας:
 
“Η συνεργασία αυτή θα είναι γόνιμη και για τα δύο μέρη. Εύχομαι στην Ryanair πολλές καλές και ασφαλείς πτήσεις προς και από την Μύκονο καθώς και επέκταση των δρομολογίων τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και από και προς διεθνείς προορισμούς.
 
Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Ryanair προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 16.99€ για ταξίδια τον Μάιο. Οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4 Απριλίου).
 
Η κάμερα του MykonosDaily.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει στιγμές από την σημερινή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.