160 φωτό από την εκδήλωση στη μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη - Η διαδρομή, ο τερματισμός και οι βραβεύσεις

160 φωτό από την εκδήλωση στη μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη - Η διαδρομή, ο τερματισμός και οι βραβεύσεις

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η "Ευριπίδεια Διαδρομή" που διοργάνωσαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "Σύγχρονη Παιδεία" το Σάββατο 19 Μαρτίου στη Μύκονο. Η εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου έγινε προς τιμήν του δασκάλου του σχολείου και πρωταθλητή Ελλάδος στην κωπηλασία Ευριπίδη Σκλιβανίτη ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και απρόσμενα από την ζωή σε τροχαίο πριν από έναν χρόνο.

Στις δύο διαδρομές, την μικρή και την μεγάλη, συμμετείχε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αντιπροσωπεία αθλητών των Ιωαννίνων, ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντος.

Πριν την έναρξη των αγώνων ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος απηύθυνε ομιλία στην μνήμη του Ευριπίδη ενώ για τον έλληνα πρωταθλητή μίλησε και μέλος της αντιπροσωπείας των αθλητών και συναθλητών του εκλιπόντος, από τα Γιάννενα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μυκονου Κωνσταντίνος Κουκάς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ ξεχώρησε η σεμνή παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος. Οι γονείς του Ευριπίδη, Αναστάσιος και Βασιλική ήταν παρών στην εκδήλωση όπως και η αδελφή του Αναστασία, η οποία έτρεξε και στην ειδική διαδρομή.

Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Μαντώς όπου ήταν και το σημείο τερματισμού. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμηθηκαν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικά στους τρεις πρώτους κάθε διαδρομής. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε αντιπροσωπευτικό υλικό από την  εκκίνηση, την διαδρομή και τον τερματισμό αθλητών και συμμετεχόντων.