Υποψήφιος πρόεδρος στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου ο Δημήτρης Λαζαρίδης

Υποψήφιος πρόεδρος στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας  Μυκόνου ο Δημήτρης Λαζαρίδης

 
Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου ανακοίνωσε σήμερα ο Δημήτρης Λαζαρίδης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Λαζαρίδης, η απόφασή του πάρθηκε με γνώμονα την ανανέωση στα πρόσωπα που διακηρύττει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριακός Μητσοτάκης καθώς και με την παρότρυνση πολλών, προκειμένου  η τοπική οργάνωση να ενεργοποιηθεί ξανά.
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λαζαρίδη: 

"Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω με την παρούσα, ότι κατέρχομαι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφιος, για το αξίωμα του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Μυκόνου.
 
Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ανανέωση στα πρόσωπα που διακηρύττει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και με την παρότρυνση πολλών από εσάς, προκειμένου  η τοπική οργάνωση να ενεργοποιηθεί ξανά.
 
Ζητώ, λοιπόν, να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, ώστε η Μύκονος να είναι παρούσα στις εξελίξεις του κόμματος. Είμαι αρκετά χρόνια παρών στα δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας και θεωρώ, ότι μπορώ να συνδράμω, ώστε να αποκτήσει η τοπική οργάνωση ουσιαστικό ρόλο και λόγο στις πολιτικές του κόμματος καθώς και στα δρώμενα της Μυκόνου.
 
Τέλος, οφείλω να σας επισημάνω, ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, έχουν όσοι ψήφισαν για την εκλογή Προέδρου του κόμματος, καθώς και όσοι εγγράφηκαν διαδικτυακά μέχρι τις 11 Μαρτίου.
 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα στο κτίριο του ΚΕΠ στη Χώρα Μυκόνου. Θα υπάρχουν τρείς κάλπες. Μία για την εκλογή Προέδρου της τοπικής οργάνωσης στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε ένα (1) σταυρό, μία για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε μέχρι τρείς (3) σταυρούς και μία για την εκλογή συνέδρων που θα συμμετέχουν στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς.
 
Με εκτίμηση,
 
Δημήτρης Λαζαρίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μυκόνου 
Νέας Δημοκρατίας"
 
 

Παρόμοια άρθρα

Μύκονος

Μύκονος

Μύκονος