Με δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγιάς Τουρλιανής ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Άνω Μερά

Με δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγιάς Τουρλιανής ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Άνω Μερά

 

 

 

 
Ξεκινούν στις 10:15 το πρωί στην Άνω Μερά οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Δημαρχεία στις 10:15 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στην Ιερά Μονή Παναγιάς Τουρλιανής. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς.  
 
Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων της Άνω Μεράς, από τους κ.κ. α) Δήμαρχο Μυκόνου, β) Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου γ) Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς, δ) την Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου, ε) Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου και στ) Μαθητές του Νηπιαγωγείου Άνω Μεράς Μυκόνου.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και θα ψαλεί εν συνεχεία ο Εθνικός Ύμνος από τους μαθητές των παραπάνω Σχολείων.
 
Εν συνεχεία θα γίνει παρέλαση από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς στο χώρο μπροστά από το Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς. 
 
Αμέσως μετά την παρέλαση, στη Χώρα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί μαθητών-μαθητριών στον ίδιο χώρο, μπροστά από το Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας.