Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στη Χώρα

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στη Χώρα

 

 

Φωνές, ήχους και χρώματα γέμισαν το ηλιόλουστο πρωινό του Σαββάτου 5 Μαρτίου τα σοκάκια της Χώρας. Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού έδωσε ζωντάνια στα στενά του παραδοσιακού οικισμού κατά την διάρκεια της αναζήτησης των γρίφων από τις ομάδες. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δεκαπέντε γρίφους είχαν να λύσουν τα μέλη των 10 συνολικά ομάδων που έλαβαν φέτος μέρος στο αποκριάτικο event που διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Μύκονο.
 
Δεκαπέντε και τα σημεία που πέρασαν προκειμένου να φτάσουν στο φινάλε άλλες πιο νωρίς και άλλες πιο αργά. Πρώτη ομάδα που έλυσε τους γρίφους και τερμάτισε στην Δημαρχεία ήταν οι "Αστραπόγιαννοι". Την δεύτερη θέση κατέκτησαν τα "Σαΐνια" και την τρίτη θέση οι "Ρυθμικατζούδες".
 
Οι τρεις πρώτες ομάδες πήραν και τα αντίστοιχα συμβολικά χρηματικά βραβεία των 150, 100 και 50 ευρώ. Τα βραβεία παρέδωσε στις ομάδες ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αντίστοιχα αναμνηστικά συμμετοχής από την Ομάδα Καρναβαλιού.
 
Ο Δήμος Μυκόνου, ο ΠΑΚΟ Γεώργιος Αξιώτης και η Ομάδα Καρναβαλιού ευχαριστούν θερμά όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης. 
 
Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 12 Μαρτίου στην Άνω Μερά και φυσικά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το κάψιμο του καρνάβαλου στον γιαλό. Περισσότερα για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν ΕΔΩ
 
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού