Πέντε παραλίες της Μυκόνου στον κατάλογο με τις 15 καλύτερες του Travel - Leisure

Πέντε παραλίες της Μυκόνου στον κατάλογο με τις 15 καλύτερες του Travel - Leisure

Η μία μετά την άλλη ανακαλύπτονται οι παραλίες της Μυκόνου από τους διάφορους ιστότοπους και περιοδικά τα οποία τις παρουσιάζουν στους αναγνώστες τους. Σειρά αυτή τη φορά είχε το Travel + Leisure.
 
Στην λίστα που πρόσφατα δημοσίευσε για τις 15 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας παρουσιάζει 5 της Μυκόνου. Άλλες γνωστές για την κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους αλλά οι περισσότερες «παρθένες» έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των ωραιότερων παραλιών και να αναδειχθούν. Η κάπαρη η Φτελιά και ο Άγιος Σώστης βρίσκονται ανάμεσά τους ενώ τον κατάλογο συμπληρώνουν η Λιά και η Ψαρρού. 
 
Μάλιστα η τουριστική ιστοσελίδα πλέκει το εγκώμιο της Χώρας μας όσον αφορά τις παραλίες σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κανένας άλλος προορισμός παραλίας στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο, έχει τη γοητεία, το μεγαλείο, την ιστορία, και την απόλυτη σεξουαλικότητα της Ελλάδας.
 
Τα νησιά των Κυκλάδων συνεχίζει είναι το μέρος των πιο όμορφων προορισμών της Χώρας. Για εκείνους που θέλουν μια κλασική παραλία απόδρασης νησιά όπως η Μύκονος η Μήλος η Πάρος η Αντίπαρος και η Σέριφος έχουν δελεάσει επί σειρά ετών τους ταξιδιώτες. 
 
Αναφερόμενο στην Σαντορίνη το άρθρο επισημαίνει ότι ενώ το νησί των Κυκλάδων είναι γνωστό για την θέα που προσφέρει η Καλντέρα του ωστόσο δεν είναι φημισμένο για τις παραλίες του. 
 
Αναλυτικά οι 16 καλύτερες παραλίες που προτείνει ο ιστότοπος είναι:
1. Ναυάγιο – Ζάκυνθος
2. Λιά – Μύκονος
3. Κάπαρη – Μύκονος
4. Ψαρού – Μύκονος
5. Φτελιά – Μύκονος
6. Άγιος Σώστης – Μύκονος
7. Παλαιοχώρι – Μήλος
8. Τριάδες – Μήλος
9. Σαρακίνικο – Μήλος
10. Βαγια – Σέριφος
11. Φράγκος – Ελαφόνησος
12. Ελαφονήσι – Κρήτη
13. Απάντημα – Αντίπαρος
14. Κολυμπύθρες – Πάρος
15. Βοϊδοκοιλιά - Μεσσηνία