Ιταλικά για τον τουρισμό στο Κέντρο Δια βίου μάθησης Μυκόνου

Ιταλικά για τον τουρισμό στο Κέντρο Δια βίου μάθησης Μυκόνου

Απο τον Δήμο Μυκόνου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Μύκονο ξεκινούν μαθήματα «ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» (Α1- Α2) συνολικής διάρκειας 30 ωρών Σε νησιωτικούς Δήμους που έχουν λίγους κατοίκους λειτουργούν e-ΚΔΒΜ (εξ αποστάσεως Εκπαίδευση).

Με αφορμή την έναρξη προγραμμάτων εκπαίδευσης στο e-ΚΔΒΜ του Δήμου Λειψών στο μάθημα «ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής για την συμπλήρωση των εκπαιδευομένων του συγκεκριμένου τμήματος.

Τα τμήματα θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και απαιτείται σύνδεση Internet. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 26/02/2016.

Για υποβολή αιτήσεων και δυνατότητα συμμετοχής ανάλογα με την διαθεσιμότητα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ.Ελευθερία Καρατζά, υπεύθυνη εκπαίδευσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση giannis87kor@hotmail.com. ή στο τηλέφωνο 6942880227