Εργασίες συντήρησης στο κτήριο του ΟΤΕ στην Άνω Μερά

Εργασίες συντήρησης στο κτήριο του ΟΤΕ στην Άνω Μερά

 

 

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στο κτήριο του ΟΤΕ στην πλατεία της Άνω Μεράς. Στην αναγκαιότητα συντήρησης του κτηρίου είχε αναφερθεί στην από 25 Ιανουαρίου 2016 επιστολή του προς τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΤΕ, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Μετα από αυτή την πρωτοβουλία του Δημάρχου και σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΟΤΕ Μυκόνου προχωρά άμεσα η αποκατάσταση του κτηρίου ΟΤΕ στην πλατεία Ανω Μεράς.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκάς στην επιστολή του "το κτήριο του ΟΤΕ χρειάζεται επειγόντως συντήρηση και συγκεκριμένα πρέπει να βαφούν κατ' ελάχιστο οι εξωτερικοί του τοίχοι. Εν όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου" επισημαίνει ο κ. Κουκάς "είναι επιβεβλημένο ένα μεγάλο κτήριο σε ένα τόσο κεντρικό σημείο όπως είναι η πλατεία της Άνω Μεράς να είναι καλοδιατηρημένο". 

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος κάνει αναφορά και στην παιδική χαρά με την οποία συνορεύει το κτήριο του ΟΤΕ επικαλούμενος και λόγους ασφαλείας των παιδιών. 

Σχετικά με την ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς τονίζει ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν ολοκληρωθεί και σε αυτήν οι εργασίες που θα την καταστήσουν έναν σύγχρονο και ασφαλή τόπο ψυχαγωγίας για τα παιδιά.