Θεραπεία με φρούτα για την ανανέωση του δέρματος

Θεραπεία με φρούτα για την ανανέωση του δέρματος

 

 

Έχουμε ακούσει για αποτοξίνωση με φρουτοθεραπεία, αλλά το γνωρίζατε ότι υπάρχει θεραπεία με φρούτα για την ανανέωση του δέρματος;
 
Είναι μια θεραπεία έντονης αναζωογόνησης, απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιξης, και ανάπλασης. Τα οξέα φρούτων μειώνουν τις συνεκτικές δυνάμεις μεταξύ των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ετσι ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικης ανανέωσης. Η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή υφή, λάμψη και υγιή όψη ενώ γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική. 
Οφέλη της θεραπείας με οξέα φρούτων:
 
Μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου και τονώνεται το δέρμα 
Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα που δίνουν στο δέρμα κουρασμένη όψη 
Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος το οποίο αποκτά φυσιολογική φρεσκάδα 
Αυξάνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο
 
Τα οξέα φρούτων έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική και απολεπιστική δράση. Μία τέτοια θεραπεία είναι ιδανική για να ανανεώσει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου και να επαναφέρει την νεανικότητα. Βοηθά στην ανάπλαση και τη λείανση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, ενώ παράλληλα απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης.
 
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι:
 
Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα.
Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος αναδεικνύοντας τη φυσική του λάμψη.
Αυξάνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο.
Μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου και τονώνεται το δέρμα.
Περιορίζονται τα εξανθήματα λόγω της έντονης αντιβακτηριδιακής δράσης.
 
Eνδείξεις
 
Τα οξέα φρούτων χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιποιήσεις για σημάδια ηλικίας, όπου παρατηρείται έντονη διόρθωση και ανακατασκευή στις ρυτίδες.
 
Με τη χρήση οξέων οι λεπτές και επιφανειακές ρυτίδες ανταποκρίνονται άμεσα και ταχύτατα παρουσιάζοντας ανακατασκευή του δέρματος σε ποσοστό 100%, αλλά ακόμη και οι πιο βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται και μάλιστα στην πλειονότητα των περιπτώσεων με χρήση λιγότερο από δύο μήνες. Τα άλφα υδροξέα και κυρίως το γλυκολικό οξύ, έχουν προσθέσει νέες διαστάσεις και στο χημικό πήλινγκ. Ερευνα που διεξάχθηκε λαμβάνοντας υπόψη περισσότερα από 150 που παρουσίαζαν προβλήματα με ρυτίδες, φακίδες, φωτογήρανση, απέδειξε ότι όλα τα άτομα που περιλαμβάνονταν είχαν εντυπωσιακά αισθητή βελτίωση μετά από θεραπεία με οξέα φρούτων. Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι προσφέρουν στο δέρμα άμεση φωτεινότητα και λάμψη που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαλακώνουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος και έχουν την ικανότητα να διασπούν τη συνδεσμολογία των κερατινοκυττάρων. Αυτό κάνει εφικτή μια εις βάθος απολέπιση του δέρματος.
 
Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ικανότητα διείσδυσης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται θεαματικές αλλαγές κατά την χρησιμοποίησή τους. Τα οξέα φρούτων προάγουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, περιλαμβανομένου του κολλαγόνου που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι δράσης των οξέων, μια και το κολλαγόνο είναι εκείνο το συστατικό που δίνει στο δέρμα ζωντάνια, λάμψη, ελαστικότητα και το κάνει να φαίνεται νέο και σφριγηλό. Η εφαρμογή οξέων φρούτων χαρίζει επίσης απαλότητα, λείανση του δέρματος με ανώμαλη επιφάνεια, κυτταρική ανανέωση, εκπληκτική βελτίωση ακόμη και εξαφάνιση των δυσχρωμιών, επαναφορά της υδατικής ισορροπίας, καταπολέμηση και θεραπεία σε λιπαρά δέρματα με προβλήματα ακμής.
 
Αυτό τον μήνα θα βρείτε πολλές προσφορές για την αποτοξίνωση του σώματος και του δέρματος στο κέντρο μας.
 
Mykonos Alternative Health Center
Μαίρη Σκαγιά ND