Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΚΟ Γ. Αξιώτης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΚΟ Γ. Αξιώτης

 

 

 

Το ένα μετά το άλλο τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου έκοψαν τις τελευταίες ημέρες τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Σήμερα ήταν η σειρά του Πολιτιστικού Αθλητικού Κοινωνικού Οργανισμού Γεώργιος Αξιώτης όπου ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσνταντίνος Κουκάς και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοντιζάς έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική νέα χρονιά. 

Η κοπή της πίτας έγινε στο φουαγιέ του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου παρυσία των Αντιδημάρχων Νικολάου Γκέλου και Ειρήνης Γρυπάρη, της Προέδρου του Δ.Λ.Τ. Μυκόνου Ελένης Καλπουρτζή, μελών του Δ.Σ. του Αξιώτη, του Διευθυντή της Μουσικής Σχολής, καθηγητών, της υπεύθυνης για τους Παιδικούς Σταθμούς, νηπιαγωγών και υπαλλήλων όλων των τμημάτων του Οργανισμού. 

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τον ζήλο που έδειξε την χρονιά που πέρασε,  ζήτησε η ίδια αγαστή συνεργασία να συνεχιστεί και φέτος για την καλύτερη λειτουργία όλων των τμημάτων του Οργανισμού. Παράλληλα τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΟ Αξιώτης είναι κοντά σε όλους για την άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που πιθανόν να προκύψουν. 

Τυχερό για φέτος το Νηπιαγωγείο της Άνω Μεράς το οποίο κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας, ενώ στη συνέχεια έγινε κλήρωση για τρία δώρα που κέρδισαν αντίστοιχα τρεις τυχεροί υπάλλληλοι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μυκόνου. Και του χρόνου!