Ορκίστηκε στο Δημαρχείο ο Μάκης Μωράκης

Ορκίστηκε στο Δημαρχείο ο Μάκης Μωράκης

 

 

Ορκίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο της Μυκόνου ο νέος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων Μάκης Μωράκης. 

Η ορκωμοσία του κ. Μωράκη ήρθε σαν απόρροια της παραίτησης της Κοινοτική Συμβούλου της ΚΕΠοΜ Δήμητρας Νάζου, την περασμένη Πέμπτη. 

Ο κ. Μωράκης ως ο πρώτος αναπληρωματικός της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, μετά τον πολιτικό όρκο που έδωσε σήμερα στο γραφείο Δημάρχου ενώπιον του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και της επικεφαλής της ΚΕΠοΜ Άννας Καμμή αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου της ΚΕΠοΜ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων.

Η παραίτηση της κας Νάζου αποτελεί δέσμευση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου για την κυκλιόμενη εκπροσώπησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Δημοτική Κοινότητα Μυκόνίων προκειμένου να λάβουν μέρος στις αποφάσεις όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της.

Βάση του καταστατικού της ΚΕΠοΜ και της κυλιόμενης εκπροσώπηςσης, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ή εναλλαγές προσώπων της Κίνησης τόσο στην Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.  

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε η Δήμητρα Νάζου από την Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων