Λήξη απεργίας της ΠΝΟ - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων την Κυριακή

Λήξη απεργίας της ΠΝΟ - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων την Κυριακή


Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή τα δρομολόγια των πλοίων μετά την λήξη της απεργίας της ΠΝΟ. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας δηλώνει ικανοποιημένη από την συμμετοχή και την επιτυχία των απεργιακών της κινητοποιήσεων και αποφάσισε την συνέχιση και εντατικοποίηση του αγώνα της με νέα 48ωρη απεργια που θα ξεκινησει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 από τις 06:00 το πρωί μέχρι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 06:00 με προοπτική κλιμάκωσης. 

"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πολλά, είναι καυτά και αναζητών ουσιαστικές λύσεις και όχι ευχολόγια καλών προθέσεων. Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιούν και δηλώνουν στην Κυβέρνηση και στους υπευθύνους Κάτω τα χέρια από το ΝΑΤ και τους Ναυτεργάτες" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και όλων των Ελλήνων εργαζομένων διότι ο αγώναας ο οποίος και διεξάγεται δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες, αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία" καταλήγει η ανακοίνωση.