Προς πώληση βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου

Προς πώληση βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου

 

 

 
Δεκατέσσερα νέα ακίνητα σε διάφορες περιοχές της χώρας βγάζει προς πώληση το ΤΑΙΠΕΔ ανάμεσά τους και ένα ξενοδοχείο της Μυκόνου.
 
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 31 Μαρτίου 2016. Τα προς εκποίηση ακίνητα και οικόπεδα είναι:
 
Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην "Σανατόριο Φρειδερίκης" στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).
 
Χώρα, Μύκονος: Ξενοδοχείο "ΛΗΤΩ"
 
 
Ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Χώρα της Μυκόνου (πώληση). Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στοv στενό παραλιακό δρόμο του Παλιού Λιμανιού. Διαθέτει 25 δωμάτια, πισίνα, εστιατόριο και εξωτερικούς χώρους με θέα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.
 
Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Ξηραδάκη Παραδοσιακό ξενοδοχείο κατασκευασμένο το 19ο αιώνα, σε απόσταση 17χλμ από την πόλη του Βόλου (πώληση).
 
Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Μουσλή Χαρακτηριστικό δείγμα της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με πανοραμική θέα στον Παγασητικό σε απόσταση 17χλμ από την πόλη του Βόλου (πώληση).
 
Μηλιές, Πήλιο: Αρχοντικό Ευαγγελινάκη Τριώροφο λιθόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό σε απόσταση 28 χλμ περίπου από το Βόλο (πώληση).
 
Ανδρίτσαινα, Ηλεία: Πρώην Ειρηνοδικείο Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα προ του 1935 που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).
 
Λίμνη, Εύβοια: Πρώην Ειρηνοδικείο Παραθαλάσσιο διώροφο πλακοσκεπές κτίσμα επί της οδού Ποσειδώνος σε έναν από τους γραφικότερους οικισμούς της Β. Ευβοίας (πώληση).
 
 Κλειτορία, Αχαΐα: Πρώην  Ειρηνοδικείο Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορίας  του Δήμου Καλαβρύτων (πώληση).
 
Σιντίκη, Σέρρες: Πρώην Ειρηνοδικείο Διώροφο κτίριο σε απόσταση 8χλμ από τη λίμνη Κερκίνης (πώληση).
 
Πόλη Μυτιλήνης,  Λέσβος: Αρχοντικό  Κατσάνη διώροφο διατηρητέο κτίσμα γνωστό και ως "Κατσάνειο" στην περιοχή Σουράδα, οδ. Ελ. Βενιζέλου 58, στην πόλη της Μυτιλήνης (πώληση).
 
Καλλιθέα, Κατερίνη: Παραθαλάσσια έκταση στην περιοχή Κορινού σε απόσταση 10χλμ από την πόλη (πώληση).
 
Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 285 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο της πόλης (πώληση).
 
Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 284 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο (πώληση).
 
Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 292 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών, σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο της πόλης (πώληση).
 
 
με πληροφορίες από ΤΑΙΠΕΔ και iefimerida.gr