Δωρεάν POS και χαμηλό ποσοστό τραπεζικής προμήθειας για Τουριστικά Καταλύματα των Κυκλάδων

Δωρεάν POS και χαμηλό ποσοστό τραπεζικής προμήθειας για Τουριστικά Καταλύματα των Κυκλάδων

 

 

 
Την δωρεάν χορήγηση συσκευών για την αποδοχή πιστωτικών και χρεωστικών καρτών POS εξασφάλισε για τα μέλη της η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων. Μετά από διαπραγματεύσεις με την τράπεζα Eurobank, η “Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων” πέτυχε για τα μέλη της, τη δωρεάν χορήγηση POS (συσκευή για την αποδοχή πιστωτικών και χρεωστικών καρτών) και ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό τραπεζικής προμήθειας.
 
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Καρατάσος η προσφορά αφορά όλους τους επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων, Τουριστικών Κατοικιών και Επαύλεων των Κυκλάδων, οι οποίοι είναι μέλη των Συλλόγων της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας και έχουν στο κατάλυμά τους τον ετήσιο Τιμοκατάλογο και το αυτοκόλλητο Σήμα της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (είτε του 2015, είτε του 2016).
 
Η προσφορά είναι περιορισμένης διάρκειας και πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι επιχειρηματίες, από τα υποκαταστήματα της Eurobank, από τον Σύλλογό τους και από την Κυκλαδική Ομοσπονδία.
 
Η Ειδική Προσφορά της τράπεζας Eurobank, προς τα μέλη της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, εν συντομία:
 
1. Δωρεάν Εγκατάσταση Τερματικού POS για τον πρώτο χρόνο. Δυνατότητα επέκτασης της δωρεάν παροχής πλέον του έτους βάση του όγκου εκκαθάρισης συναλλαγών και την συνολική σχέση με την τράπεζα.
2. Προνομιακή Προμήθεια VISA & MASTERCARD, μόνο 1% ανά συναλλαγή.
 
Πλεονεκτήματα: 
Εύκολη διαδικασία αίτησης για χορήγηση POS και παράδοση εντός 5 ημερών.
Αποδοχή όλων των καρτών Visa, Master, Maestro, Diners Club, American Express, China Union Pay, καθώς και των καρτών με ενσωματωμένο chip, μέσω Τερματικού (POS).
Πίστωση των χρημάτων στον επαγγελματικό σας λογαριασμό Eurobank, που συνδέεται με το τερματικό POS, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Δυνατότητα για άτοκες δόσεις στις περισσότερες κάρτες όλων των τραπεζών.
24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση & τεχνική υποστήριξη .
Έλεγχος όλων των κινήσεων του λογαριασμού που συνδέεται με το POS μέσω του e-Banking.
Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών «Eπιστροφή», αποκτώντας πρόσβαση σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών Eurobank.
 
Επίσης προσφέρονται, υπό ορισμένες προϋποθέσεις και : 
e-banking, mobile banking, phone banking
χρεωστική κάρτα Eurobank Business Debit MasterCard για απευθείας πρόσβαση στον επαγγελματικό σας λογαριασμού, και κέρδος σε ευρώ €πιστροφής από τη χρήση σε 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
Δωρεάν έκδοση Μπλοκ Επιταγών (απεριόριστος αριθμός φύλλων)
Δωρεάν Μεταφορές σε λογαριασμούς τρίτων στην Eurobank
Δωρεάν Μεταφορές σε λογαριασμούς τρίτων σε άλλες τράπεζες εσωτερικού
Δωρεάν Εξερχόμενα Εμβάσματα σε ευρώ εντός Ελλάδας, με χρήση ΙΒΑΝ (απεριόριστα)
Δωρεάν Πληρωμές Λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΦΠΑ κτλ)
Δωρεάν Εκτέλεση Μισθοδοσίας