Σούπα έχει για σήμερα το menu των φίλων της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου

Σούπα έχει για σήμερα το menu των φίλων της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου

 

 

 

 
Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου μια ακόμα μαγειρική συνάντηση περιμένει τους φίλους της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου στο καφέ Μπάρκο.
 
Σήμερα μια μαγείρισσα νέας γενιάς, η Ιακωβίνα Μονογιού θα φτιάξει για τους φίλους της Λέσχης μια από της κλασσικές σούπες της Μυκόνου και των γύρω νησιών: «Σούπα Πιτσούνια», βάζοντας τη δική της σύγχρονη πινελιά.
 
Έτσι το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται από τους ζωμούς της περασμένης Τετάρτης που έφτιαξε ο Παναγιώτης Μενάρδος στις σούπες (όπου ενίοτε τους χρησιμοποιούμε), ενώ την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει ομιλία και δημιουργία για τις βασικές σάλτσες, που τους χρησιμοποιούμε επίσης. 
 
"Ώρα 6μμ αρχίζουμε και οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να είναι στην ώρα τους. Θα γίνει προσπάθεια να αρχίσουμε χωρίς καθυστέρηση" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 
 
Οι εκδηλώσεις της Λέσχης είναι ανοικτές για όλους και "όσο αντέξουμε θα προσφέρονται δωρεάν. Σας περιμένουμε για να περάσουμε ακόμα ένα γευστικό απόγευμα σμίγοντας την πλούσια παράδοσή μας με τις σημερινές γευστικές μας συνήθειες και απαιτήσεις" καταλήγει η ανακοίνωση.