Μετά το παζάρι της Φιλοζωϊκής, εκδρομή στη Σύρο για τους Ναυτοπρόσκοπους

Μετά το παζάρι της Φιλοζωϊκής, εκδρομή στη Σύρο για τους Ναυτοπρόσκοπους

 

 

Τριήμερη εκδρομή στη Σύρο θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου. Εκεί, στο Ευμορφοπούλειο Προσκοπικό Κέντρο θα συμμετέχει σε δράση της Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.  Πρόσκοποι από την Σύρο και τη Μύκονο θα συμμετέχουν σε κυνήγι θησαυρού, άναμμα πυράς, στήσιμο σκηνών, κατασκευές και πολλά άλλα.

Την Κυριακή 29-11-2015 η Αγέλη Λυκοπούλων του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου και η Αρχηγός τους κα Ιωάννα Καλογεροπούλου, έδωσαν με την παρουσία τους μια ευχάριστη νότα στο Παζάρι της Φιλοζωικής, στο Παλιό Λιμάνι.  Η χαρούμενη παρέα των Λυκοπούλων έδωσε το δικό της μήνυμα για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Μυκόνου, τόσο με τις δημιουργικές αφίσες που ετοίμασε και στόλισαν τον χώρο του Bazaar όσο και με τα ζωηρά παιχνίδια της με θέμα τι άλλο από τα αγαπημένα κατοικίδια!

Τα παιδιά μάλιστα φρόντισαν να «μεταμορφωθούν» στα αγαπημένα τους ζώα (face painting και ανάλογα αξεσουάρ) προκειμένου να δηλώσουν ενεργά την αγάπη τους για τα Ζώα.  Στην παρέα προστέθηκαν και νέα μέλη, μετά την επίσκεψη των βαθμοφόρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, που έπαιξαν μαζί μας και άρχισαν να ζουν την περιπέτεια.

(Φωτογραφίες από την συμμετοχή των Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου στο παζάρι της Φιλοζωϊκής)