Η δημοπράτηση του ΧΑΔΑ Μυκόνου στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η δημοπράτηση του ΧΑΔΑ Μυκόνου στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

 

 

 
Η δημοπράτηση του ΧΑΔΑ της Μυκόνου βρίσκεται ανάμεσα στα θέματα που θα συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την προσεχή Πέμπτη. 
 
Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/11/2015 και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας  στη Σύρο και στη Ρόδο
 
1.Έγκριση τευχών δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής δημοπρασίας του έργου: «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού Ολύμπου - Διαφανίου νήσου Καρπάθου».
2. Έγκριση χορήγησης παράτασης των εργασιών του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης οδού από Ανάληψη έως Βαθύ Δήμου Αστυπάλαιας».
3. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Μυκόνου». 
4. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαιώσεως του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Μήλου (2014)». 
5. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Φολεγάνδρου (2014)». 
6. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αποκατάσταση δικτύου ύδρευσης ν. Σερίφου (πυρκαγιές 2013)». 
7. Έγκριση πολυετούς υποχρέωσης για τη διενέργεια Πρόχειρων διαγωνισμών για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κτλ στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Ρόδου, ΠΕ Κω, ΠΕ Καλύμνου, ΠΕ Καρπάθου».
8. Αποστολή πρακτικού αξιολόγησης προσφορών πρόχειρου διαγωνισμού για «Μεταφράσεις Κειμένων για την Τουριστική Προβολή των Νησιών της ΠΝΑΙ».
9. Έγκριση 3ου πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την « Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και λοιπών υλικών για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καρπάθου».
10. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του πρόχειρου επαναδημοπρατούμενου διαγωνισμού για την προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών, Εξαρτημάτων Δικτύου και Ανταλλακτικών 2015 για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου για το έτος 2015.
11. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης των προσφορών του διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και μελανιών για τις Περιφερειακές Ενότητες Δωδεκανήσου για το έτος 2015.
12. Έγκριση για την μεταφορά ποσών του ΕΤΠΑ σε Κύπριους εταίρους για τα έργα GASTRONOMY NET και ΑΚΤΗ από τραπεζικούς λογαριασμούς της ΠΝΑΙ (ν. Δωδ/σου) - 2η Απόδοση.
13. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια εξοπλισμού παιδικής χαράς για το Νηπιαγωγείο Ιαλυσού.
14. Έγκριση των όρων δημοπράτησης καθώς και των μελών των επιτροπών του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Λογισμικού» προϋπολογισμού 41.635,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (23%) για τις ανάγκες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
15. Έγκριση των όρων δημοπράτησης καθώς και των μελών των επιτροπών του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Μηχανοργάνωσης» ενδεικτικού προϋπολογισμού: 50.300,00€ συν ΦΠΑ  για τις ανάγκες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
16. Έγκριση διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την υπηρεσία μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας ΠΕ Κυκλάδων για το χρονικό διάστημα αναδρομικά από 11-09-2015 έως 31-08-2015, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες «νέες ανάγκες» σε δρομολόγια, προϋπολογισμού 47.206,36€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 
17. Επέκταση ισχύος παράτασης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2015 -2016.
18. Καταβολή ΕΝΦΙΑ 2015 – 3η,4η και 5η Δόση, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  
19. Έγκριση πρόσθετης δέσμευσης λόγω ΦΠΑ.
20. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εκ νέου υπολογισμό από 16% σε 23% Φ.Π.Α. σε δαπάνες και έργα, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου. 
21. Έγκριση δαπανών έργων και έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
22. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
23. Έγκριση Δράσεων Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
24. Έγκριση Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
25. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
26. Δικαστικές Υποθέσεις. 
27. Λήψη απόφασης επί των αναβληθέντων θεμάτων μετακίνησης Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και εξέταση νέων μετακινήσεων.
28. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη. 
29. Εγκρίσεις μετακινήσεων  κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.
30. Εγκρίσεις μετακινήσεων  κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.
 
φωτογραφία αρχείου