Τα kids athletics σε χώρα και Άνω Μερά

Τα kids athletics σε χώρα και Άνω Μερά

 

 

 
Με τη συμμετοχή των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου και για πρώτη φορά των μαθητών του ιδιωτικού σχολείου Σύγχρονη Παιδεία,  διεξήχθησαν τα kids athletics στο Στάδιο του Κόρφου, στη Μύκονο τα kids athletics, στα οποία πήραν μέρος περισσότερα από διακόσια παιδιά.
 
 
Οι αγώνες ήταν άριστα οργανωμένοι από τους γυμναστές του ΑΟΜυκόνου Πέτρο Δημητσάντο και Δωροθέα Καγιουκλάκη και τον γυμναστή του 1ου Δημοτικού Κώστα Κουρατίδη και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε σε τρεις ώρες. Στους συμμετέχοντες η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μοίρασε αναμνηστικά διπλώματα.
 
 
 
Λίγες μέρες νωρίτερα τα kids athletics φιλοξενήθηκαν και στην Άνω Μερά στο γήπεδο του Α.Σ. Άνω Μεράς και έδωσε την ευκαιρία σε περίπου 120 παιδιά να γνωρίσουν το δημοφιλές πρόγραμμα της iaaf και του ΣΕΓΑΣ. Επρόκειτο για την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση στις Κυκλάδες μετά από αυτές της Θήρας και της Φολεγάνδρου η οποία υλοποιήθηκε με τη συμβολή του γυμναστή του δημοτικού σχολείου της Άνω Μεράς κ. Θανάση Δελησπάσχου.
 
 
Για τεχνικούς λόγους και λόγω του μεγάλου αριθμού παιδιών αποφασίστηκε τα kids athletics στη Μύκονο να γίνουν ως δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, στην Άνω Μερά και στη Χώρα.
 
Τα επόμενα kids athletics αναμένεται να διεξαχθούν στην Κύθνο και στην Αμοργό.