(φωτογραφίες) Στο δρόμο για το Camino De Santiago βρίσκονται ήδη οι δύο συμπατριώτισες μας

(φωτογραφίες) Στο δρόμο για το Camino De Santiago βρίσκονται ήδη οι δύο συμπατριώτισες μας

 

 
Ξεκίνησε ο μαραθώνιος με προορισμό το Camino De Santiago για την Ιωάννα Δακτυλίδη και την Διόνη Ποδαρα. Οι δύο συμπατριώτισσές μας βρίσκονται ήδη στους δρόμους του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλλα στην Ισπανία και έχουν διανύσει τα πρώτα χιλιόμετρα από το μεγάλο ταξίδι για έναν ιερό σκοπό: Την συλλογή χρημάτων για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μυκόνου.
 
 
Οι δύο γυναίκες καλύπτουν με ίδια χρήματα όλα τα έξοδα της διαδρομής διάρκειας περίπου 40 ημερών μέσα από τα δάση των Πυρηναίων σε ένα προσωπικό στοίχημα και μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και παρότρυνσης για βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
 
 
Οι προκλήσεις μεγάλες, αλλά όπως μας λέει η Ιωάννα, «ο καιρός είναι καλός», ενώ η συνάντησή τους με άλλους οδοιπόρους από διάφορα μέρη του κόσμου που πραγματοποιούν αυτή την εποχή το ίδιο εγχείρημα, κάνει τα πράγματα να δείχνουν πιο εύκολα. 
 
 
Οι φωτογραφίες μας επεφύλαξαν και μία έκπληξη καθώς βλέπουμε την Ιωάννα με μπλε μαλλί, ένα look με το οποίο δεν την είχαμε συνηθίσει. Σε ερώτησή μας, η γυναίκα που πήρε την πρωτοβουλία για την όλη προσπάθεια, μας είπε ότι «έχει κι αυτό τον λόγο του» τον οποίο θα μας αποκαλύψει στο τέλος της διαδρομής. 
 
 
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από την έναρξη της διαδρομής και θα ακολουθήσουν και άλλες καθώς το mykonosdaily.gr είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα κατά την διάρκεια των ημερών που θα διαρκέσει το ταξίδι. 
 
 
Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στον σκοπό για τον οποίο γίνεται αυτή η διαδρομή μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μυκόνου «Δύναμη Ψυχής» (CANCER ASSOSIATION OF MYKONOS): GR32 0140 7940 0200 2011 050 (iban ALFA BANK) με την ένδειξη για την διαδρομή Camino De Santiago. Ιωάννα, Διόνη, καλή συνέχεια!