Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμου Τήνου - Φόρμα συμμετοχής στο Καρναβάλι

Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμου Τήνου - Φόρμα συμμετοχής στο Καρναβάλι

 

 

 

Ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με φορείς του νησιού, ανακοίνωσε σήμερα τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τήνο αρχής γενομένης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, έχοντας σταθερά στόχο και σκοπό το γέλιο  και  την ανάπαυλα από μια δύσκολη καθημερινότητα, την διασκέδαση.

Για ακόμα μια φορά η Εθελοντική Ομάδα, γεμάτη εξωστρέφεια και διάθεση προσφοράς, καλεί όλους τους δημότες του νησιού να συμμετέχουν  σε αυτή τη Καρναβαλική Γιορτή.
 
"Στα πλαίσια του περιορισμένου χρόνο της Εθελοντικής Ομάδας, αλλά και με στενά οικονομικά πλαίσια, ευελπιστούμε  σε ένα Καρναβάλι  Λιτό μεν αλλά όχι Μίζερο, Εντυπωσιακό, αλλά όχι Υπερφίαλο,  Διασκεδαστικό όπως τις προηγούμενες χρονιές, όπου πρωταγωνιστές θα  είμαστε όλοι: Μικροί, Μεγάλοι, Σύλλογοι, Μαθητές, όλη η Τήνος" αναφέρεται στην ανακοίνωση που καταλήγει "Συγκεντρώσαμε τις εκδηλώσεις μας, για πρώτη φορά, χρονικά κοντά για να τις  απολαύσουμε τόσο εμείς όσο και οι επισκέπτες  του νησιού μας!".
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
 
- Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 10:30 "ζουζουνοκουκουγεροπαίχνιδα" στον Πύργο -  παιδική αποκριάτικη εκδήλωση με κυνήγι θησαυρού (για παιδιά Δημοτικού Σχολείου). Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου & Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου.
 
- Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου θα απογειωθεί   ¨ Το Μαγικό Αποκριάτικο χαλί ¨, μια γιορτή για τα νήπια του νησιού.
 
- Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αίθουσα του Σχολείου Λουτρών ¨Μικροί Μασκαράδες – Μεγάλο Πάρτι¨  - τη σκυτάλη παίρνουν τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων.   
 
- Σάββατο  1 Μαρτίου, ώρα εκκίνησης 14.30 από το Παλαιό Δημαρχείο. 
"Ο κρυμμένος Θησαυρός Νέων και Ενηλίκων"   
 
- Κυριακή   2 Μαρτίου στις 13.30 ξεκινά η  ¨Κεντρική Παρέλαση των Καρναβαλιστών¨
 
- Δευτέρα  3 Μαρτίου ¨Κούλουμα στην Κακιά Σκάλα¨
 
 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 
 
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Καρναβάλι της Τήνου μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com
 
Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων  πληρωμάτων η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.
 
Την  Δευτέρα 17  Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του  Δήμου Τήνου (Παλαιό Δημαρχείο) στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με  έναν  εκπρόσωπο από το κάθε πλήρωμα.
 
Για όσους δεν θέλουν να λάβουν μέρος με κάποια ομάδα αλλά επιθυμούν την συμμετοχή τους ως Εθελοντές στο καρναβάλι, παρακαλούμε όπως αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com  τα στοιχεία τους  (όνομα -τηλ.- mail) για να επικοινωνήσουμε μαζί τους. 
 
Τελική ημερομηνία υποβολής αίτησης Εθελοντών έως 20 Φεβρουαρίου.
 
Πληροφορίες: Γιώργος Βελαλόπουλος - 6980686567
 
Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να ανοίξει η αίτηση συμμετοχής