Απρόσμενη εξέλιξη ίσως καθυστερήσει την έναρξη της δίκης για το Οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμου Μυκόνου

Απρόσμενη εξέλιξη ίσως καθυστερήσει την έναρξη της δίκης για το Οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμου Μυκόνου


Μια απρόσμενη εξέλιξη περίμενε πολλά από τα πρόσωπα που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δίκη για το Οικονομικό Σκάνδαλο στο Δήμο Μυκόνου. 

Η δίκη είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Τριμελές Εφετείο Αιγαίου και ήδη το μεγαλύτερο μέρος των μαρτύρων αλλά και των κατηγορούμενων βρίσκεται από χθες στην Ερμούπολη, όπως και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. 

Ωστόσο οι δικηγόροι αλλά και ίδιος ο Εισαγγελέας που βρίσκονταν στην Αθήνα, επρόκειτο να ταξιδέψουν με πρωινή πτήση για το νησί της Σύρου.

Λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους, όπως ενημερώθηκαν, η πτήση μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει πραγματοποιηθεί αν και ήταν να ξεκινήσει περί τις 08:20' το πρωί. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει νεώτερη ενημέρωση, ενώ πληροφορίες του mykonosdaily.gr  αναφέρουν ότι αναζητείται διαθέσιμο αεροσκάφος προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πτήση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα και να διακοπεί για την επόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, οπότε και θα συνεχίζονταν μέχρι και την ολοκλήρωσή της.