Καταλήψεις όλων των Δημαρχείων ανακοίνωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ

Καταλήψεις όλων των Δημαρχείων ανακοίνωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ

 

 

 
Σε αγωνιστική κινητοποίηση που θα συνοδευτεί από συμβολικές καταλήψεις των δημαρχείων ανακοίνωσε σήμερα η ΠΟΕ ΟΤΕ. Σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του το συνδικαλιστικό όργανο των υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει χαρακτηρίσει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι. 
 
Στόχος της κινητοποίησης είναι η αναλυτική ενημέρωση των υπαλλήλων μέσω γενικών συνελεύσεων συγκεντρώσεων κλπ για τα νέα μέτρα και να προετοιμαστεί η συμμετοχή τους σε κάθε μορφής κινητοποιήσεις. 
 
Ήδη η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει προγραμματίσει την μαζική συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. 
 
«Η σκληρή λιτότητα είναι ΑΚΟΜΗ εδώ… Γενικεύεται, επεκτείνεται ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑI» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.