(Δείτε φωτο) Προβλήματα στους δρόμους προκάλεσε η βροχόπτωση - Οδηγοί Προσοχή!

(Δείτε φωτο) Προβλήματα στους δρόμους προκάλεσε η βροχόπτωση - Οδηγοί Προσοχή!

 

 

 

Μία ολιγόωρη μπόρα το πρωί ήταν αρκετή για να μετατρέψει τους δρόμους σε εργοτάξιο κυρίως σε ορισμένα προβληματικά σημεία αλλά και σε εκείνα που εκτελούνται έργα. 
 
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι οδηγοί κυρίως από τον κόμβο της Αργύραινας μέχρι τον Μύλο του Κόκκινου καθώς η βροχή παρέσυρε μεγάλο μέρος αμμοχάλικου και το "άπλωσε" στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το σημείο να είναι επικίνδυνο όχι μόνο για τους οδηγούς δίτροχων αλλά και τετράτροχων οχημάτων.
 
 
Προβλήματα με την βροχόπτωση έχουν δημιουργηθεί (ως είθισται) και στον δρόμο του αεροδρομίου στην περιοχή Δραφάκι αλλά και στου Περιφερειακό στην Βρύση όπου τα νερά συσσωρεύονται με το πρώτο νερό της βροχής δημιουργώντας λίμνες. 
 
Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζεται και στον παραλιακό δρόμο προς τον Ορνό σε δύο σημεία: Μπροστά από το εργοστάσιο της ΔΕΗ αλλά και κοντά στον Κόρφο.
 
Στον ίδιο δρόμο κοντά στην Χαρανού από την βροχόπτωση έχουν παρασυρθεί και πολλές πέτρες από τοίχους και έχουν κατρακυλήσει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν κινδύνους για τους οδηγούς.
 
Αντίστοιχο φαινόμενο μικρής κατάρρευσης τοιχίου έχει παρατηρηθεί και στον δρόμο του Αγίου Βασίλειου στο ύψος της περιοχής Ταγκού. 
 
Δύσκολο σημείο παραμένει και ο δρόμος από τον Κόρφο προς τον Ορνό κυρίως κοντά στην παραλία καθώς η συσσώρευση των υδάτων είναι ένα μόνιμο και άλυτο προς το παρόν πρόβλημα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γκρεμιστεί το τοιχίο προκειμένου να φύγουν τα νερά προς την θάλασσα.
 
 
Με δεδομένο ότι η βροχόπτωση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την ΕΜΥ στις Κυκλάδες οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις τους. 
 
Ακολουθούν φωτογραφίες από διάφορα "προβληματικά" σημεία του οδικού δικτύου όπως τα κατέγραψε πριν από λίγο η κάμερα του MYKONOSDAILY.gr
 
ΦΩΤΟ: 1 Μύλος του Κόκκινου 2-3 Αργύραινα - 4 Παραλιακή προς Κόρφο - 5 Κόρφος - 6 Χαρανού - 7 Χαρανού ΔΕΗ - 8 Μεγάλη Άμμος - 9 Ορνός - 10 Ταγκού (δρόμος προς Άγιο Βασίλη)
Μύλος του Κόκκινου Μύλος του Κόκκινου
Αργύραινα Αργύραινα
Αργύραινα Αργύραινα
Κόρφος Κόρφος
Κόρφος Κόρφος
Χαρανού Χαρανού
Χαρανού - ΔΕΗ Χαρανού - ΔΕΗ
Μεγάλη Άμμος Μεγάλη Άμμος
Παραλία Ορνού Παραλία Ορνού
Ταγκού - Επάνω Δρόμος Ταγκού - Επάνω Δρόμος