Ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 
Η Περιφερειακή Αρχή, στο πλαίσιο της βελτίωσης του οδικού δικτύου της Μυκόνου, προχωρά σε ένα σημαντικό έργο οδοποιίας. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκινούν σήμερα  Τετάρτη 14 Οκτώβρη 2015 με την ανακατασκευή του επαρχιακού δρόμου στον οικισμό της Άνω μεράς, έμπροσθεν του μνημείου Ηρώων έως το τέλος του οικισμού.
 
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά και το δεύτερο έργο της ανακατασκεής των κόμβων επί του Περιφερειακού δρόμου καθώς και η ασφαλτόστρωση τμήματος του δρόμου Άνω Μεράς - Χώρας. 
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλιος Μπρίγγος, "επιτελείται έργο από την Περιφέρεια στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου μετά από 7 χρόνια, πράγμα που δηλώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της νέας Περιφερειακής Αρχής".
 
Σχετικά με την καθυστέρηση που υπήρξε στην έναρξη των εργασιώνν ο ίδιος τονίζει ότι οφείλεται "στην δυσμενή συγκυρία της περιόδου με την επιβολή της τραπεζικής αργίας και τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, γεγονός που ήταν κατασταλτικός παράγοντας για την ταχύτερη εκτέλεση του έργου".