Μεταμόσχευση μαλλιών: Η μεγάλη αλλαγή - Δείτε πώς η εμφύτευση μαλλιών που έκανε διπλωμάτης από την Ουρουγουάη σε Έλληνα πλαστικό χειρουργό, άλλαξε τελείως την εμφάνισή του

Μεταμόσχευση μαλλιών: Η μεγάλη αλλαγή - Δείτε πώς η εμφύτευση μαλλιών που έκανε διπλωμάτης από την Ουρουγουάη σε Έλληνα πλαστικό χειρουργό, άλλαξε τελείως την εμφάνισή του

 

 
«Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν στην ηλικία των 25 ετών. Λίγο μετά τα 30, κι ενώ εργαζόμουν σαν διπλωμάτης, η αραίωση ήταν μεγάλη και είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου στον καθρέφτη» λέει σήμερα ο Diego Perez Gomar, αναπληρωτής επικεφαλής αποστολής και πρόξενος της πρεσβείας της Ουρουγουάης στη Σαουδική Αραβία. Έτσι ξεκίνησε να αναζητά κλινική και γιατρό για να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Η έρευνά του τον έφερε στην Advanced Hair Clinics στην Αθήνα και τον πλαστικό χειρουργό δρ Αναστάσιο Βεκρή, έναν από τους λίγους που εξειδικεύονται στην σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE.
 
 
"Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός"
 
 
Συνολικά ο κ. Gomar υποβλήθηκε σε τρεις συνεδρίες και του εμφυτεύτηκαν 20.000 τριχοθυλάκια, καθώς η αλωπεκία του ήταν εκτεταμένη. «Όσοι με βλέπουν και με γνωρίζουν δεν το πιστεύουν, ακόμα και η οικογένειά μου εξεπλάγη με το αποτέλεσμα. Πλέον μπορώ να χτενίζω πάλι τα μαλλιά μου, να τα φέρνω από την μία ή την άλλη πλευρά και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό» λέει ο ίδιος. 
 
Ο Perez Gomar ανήκει στο μεγάλο ποσοστό των ξένων που έρχονται στην Αθήνα για εμφύτευση μαλλιών, σύμφωνα με στοιχεία της Advanced Hair Clinics (4 στους 10 είναι ξένοι). Όπως εξηγεί ο δρ Βεκρής που ανέλαβε την περίπτωσή του, το πλεονέκτημα είναι ο συνδυασμός χαμηλού κόστους-σε σχέση με τη βόρεια Ευρώπη και την Αμερική-με υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, εξειδίκευση, εμπειρία και πολύ καλά αποτελέσματα.
 
Τι είναι η μέθοδος Advanced FUE
 
Η διαδικασία της εμφύτευσης γίνεται με τοπική αναισθησία. «Λαμβάνουμε τα τριχοθυλάκια από τη γερή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένα προς ένα, ώστε να μην μένουν σημάδια (αυτό δεν ισχύει με τη μέθοδο FUT/Strip που αφαιρείται λωρίδα δέρματος και αφήνει μόνιμες ουλές). Στην συνέχεια τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Η εμφύτευση γίνεται σε ένα στάδιο με ένα εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου, επομένως το δέρμα τραυματίζεται ελάχιστα» εξηγεί ο δρ Βεκρής. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μόνο λίγες μέρες.
 
Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr