Ποιοι πλήρωσαν πιο ακριβά τις διακοπές τους στην Ελλάδα σύμφωνα με την Trivago

Ποιοι πλήρωσαν πιο ακριβά τις διακοπές τους στην Ελλάδα σύμφωνα με την Trivago

 

 
Οι Αμερικανοί τουρίστες και οι επισκέπτες από τη Σκανδιναβία ήταν αυτοί που πλήρωσαν τις υψηλότερες τιμές ανά διανυκτέρευση για τις διακοπές τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της trivago.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ημερησία, στα 183 ευρώ διαμορφώνεται η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση που πλήρωσαν για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές οι Αμερικάνοι, για να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για περίπου τέσσερις ημέρες. Στα ίδια σχεδόν επίπεδα κυμαίνονται και οι τιμές που πλήρωσαν οι Σκανδιναβοί, με τους Νορβηγούς να διανυκτερεύουν με κόστος 173 ευρώ, προτιμώντας έξι περίπου ημέρες διακοπών.
 
Λίγο πιο χαμηλή τιμή διαμορφώνεται για τους Σουηδούς, της τάξεως των 144 ευρώ, με μέση διάρκεια διανυκτερεύσεων τις πέντε ημέρες κατά προσέγγιση, ενώ για τους Φινλανδούς η τιμή είναι στα 132 ευρώ και η μέση διάρκεια διακοπών στις πέντε περίπου ημέρες. Μεταξύ αυτών, παρουσιάζονται και οι Άγγλοι, στην τρίτη θέση αυτής της κατάταξης, με κόστος διανυκτέρευσης στα 156 ευρώ.
 
Οι Γερμανοί εμφανίζονται πιο χαμηλά, με το ποσό των 122 ευρώ. Οι Έλληνες είναι αρκετά πιο χαμηλά, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 94 ευρώ. Στο τέλος της κατάταξης, εμφανίζονται οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 88 και 73 ευρώ αντίστοιχα. Μάλιστα, οι Σέρβοι έχουν και τη μεγαλύτερη διάρκεια διαμονής στην κατάταξη, αγγίζοντας σχεδόν τις 9 ημέρες.