Μυκονιάτικες γεύσεις εν πλω! Αρχή στα σαλόνια του Super Ferry II

Μυκονιάτικες γεύσεις εν πλω! Αρχή στα σαλόνια του Super Ferry II

 

 

Η Kοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της ρόλου, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο σαλόνι του Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II, όπου θα παρουσιάζονται μυκονιάτικα προϊόντα διατροφής.
 
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2015 Γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος.
 
Στοχευμένο κοινό είναι οι Έλληνες κάτοικοι των νησιών και οι κάθε λογής φθινοπωρινοί επισκέπτες. Σκοπός μας, η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και η προτροπή ενασχόλησης στον πρωτογενή τομέα, καθώς και η προβολή της μυκονιάτικης γαστρονομικής σκηνής, σύγχρονης και παραδοσιακής. Θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη, ενώ θα διανεμηθεί έντυπο υλικό.
Στην πρώτη εκδήλωση θα μαγειρέψουν μπροστά στο κοινό
ο Αθηναίος μάγειρας (trattoria Brigante)
Κώστας Γαρυφάλλου και ο συγγραφέας του βιβλίου Η κουζίνα του Balthazar '73-'83 Βαγγέλης Πελέκης.
 
Αυτή τη φορά, δυο καινούριες συνταγές έκπληξη, κεράσματα και δοκιμή των προϊόντων για τους ταξιδιώτες.
 
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το χρόνο. Καλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους μάγειρες, Μυκονιάτες, Αθηναίους ή άλλους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τυχόν συμμετοχή τους, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΠΠΑΜ τηλ. 22890 27190). Καλούνται σε συμμετοχή και οι ντόπιοι παραγωγοί. Ήδη από τις πρώτες επαφές, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.