Ξεκινά σήμερα ο νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου

Ξεκινά σήμερα ο νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου

 

 

 
Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχή χρονιά οι συναντήσεις της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου. Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 5.30μμ. 
 
Πρώτος "σταθμός" στο αέναο μαγειρικό ταξίδι ένα σημαντικό και βασικό κομμάτι της μαγειρικής, η "παρασκευή ζωμών". Tο θέμα και ιδιαίτερα τους ζωμούς από κοτόπουλο, βοδινό, λαχανικά και ψάρια θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μεναρδος, σεφ-ιδιοκτήτης του εστιατορίου M-eating. 
 
Η συνάντηση θα γίνει στο καφέ Μπάρκο του Γιώργου Σταμούλη και του Θανάση Κουσαθανά στο παλιό Λιμάνι.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές "Με την ευκαιρία που ξεκινάμε τη 2η χρονιά, θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την πορεία της Λέσχης και θα συζητήσουμε έναν μίνιμουμ προγραμματισμό για φέτος".
 
Για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση στις 3 μμ στο "Ηρώον" της Άνω Μεράς με σκοπό μιά ακόμα βόλτα γνωριμίας με τη χλωρίδα του νησιού, τα άγρια βρώσιμα χόρτα, τη συλλογή και την καταγραφή τους με οδηγό τη Γεωργία Μασάκη.
 
Οι συναντήσεις της Λέσχης είναι πάντα ανοικτές σε όλους όσους αγαπούν τη μαγειρική και ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν ιδέες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.