Αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων φέρνει ο Σεπτέμβριος

Αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων φέρνει ο Σεπτέμβριος

 

 
Αλλαγές δρομολογίων από σήμερα Δευτέρα 7/9/2015 σε αρκετές γραμμές και πλοία της ακτοπλοΐας μας. Αναλυτικά στην
 
BLUE STAR FERRIES
 
το BLUE STAR PATMOS είναι αυτό που θ’ ανοίξει τον “χορό” για τις ετήσιες ακινησίες του ομίλου της ATTICA GROUP, παραμένοντας δεμένο μέχρι τις 31/10. Στα πρωινά δρομολόγια της Παροναξίας (07:25) παραμένει το BLUE STAR DELOS ενώ στα απογευματινά δρομολόγια της άγονης Πειραιάς-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη & Αμοργό (Κατάπολα & Αιγιάλη)-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα-Αστυπάλαια (17:30) αναλαμβάνει το BLUE STAR NAXOS.
 
Στην γραμμή Πειραιάς-Σύρο-Τήνο-Μύκονο αναλαμβάνει το BLUE STAR PAROS αφού την Κυριακή εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο από/προς Ραφήνα.
 
Το SUPERFAST XII θα συνεχίσει τα δρομολόγια του στην γραμμή Πειραιάς-Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο, αφαιρώντας το express δρομολόγιο του Σαββατοκύριακου που περιελάμβανε την προσέγγιση στο νησί της Αμοργού.
 
HELLENIC SEAWAYS
 
το HIGHSPEED 6 έως τις 30/9, θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, εκτός Τρίτης και Τετάρτης. Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς- Σύρο-Μύκονο-Πάτμο-Εύδηλο – Αγ.Κύρηκο-Φούρνοι-Καρλόβασι-Βαθύ έως και τις 11/10/15 ενώ από 12/10/15 θα προεκτείνει τις προσεγγίσεις του προς Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα.
 
Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Αγ. Κύρηκο-Βαθύ-Χίο-Μυτιλήνη –Λήμνο-Καβάλα κάθε Δευτέρα ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή το πλοίο θ’ αναχωρεί από το λιμάνι της Καβάλας προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
 
 
FAST FERRIES
το πρωινό δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο στις 07:25 αναλαμβάνει το FAST FERRIES ANDROS και το απογευματινό στις 17:30 παραμένει στο THEOLOGOS P.
 
Το EKATERINI P. από αύριο έως και τις 28/9/15 θα εκτελεί πρωινό δρομολόγιο Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο στις 08:05.