Τροποποιήσεις στις συμβάσεις έργων στην Τήνο, για την ομαλή ολοκλήρωσή τους

Τροποποιήσεις  στις συμβάσεις έργων στην Τήνο, για την ομαλή ολοκλήρωσή τους

 

 

Σε τροποποιήσεις των συμβάσεων έργων που είναι ενταγμένα σε προγράμματα του τρέχοντος ΕΣΠΑ, προέβη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
 
Οι τροποποιήσεις  κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου τα έργα να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα εντός των χρονικών περιορισμών που θέτει η τρέχουσα προγραμματική περίοδος.
 
Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την  προέγκριση τροποποίησης σύμβασης του έργου «Κατασκευή Κέντρου Σίτισης και Παροχής Βασικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Νήσο Τήνο». Η τροποποίηση αφορά στην παράταση της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2015. Το έργο είναι ενταγμένο στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου 2007 – 2013.
 
Επίσης, ο κ. Χατζημάρκος υπέγραψε την προέγκριση τροποποίησης σύμβασης του έργου «Επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου: Προσθήκη νέου διώροφου σχολικού κτιρίου με υπόγειο». Η τροποποίηση αφορά στην παράταση της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015. Το έργο είναι ενταγμένο στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου 2007 – 2013.
 
 
 
Φώτο αρχείου