Παρεμβάσεις των συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, στα κεντρικά σημεία του Δήμου Ρόδου

Παρεμβάσεις των συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, στα κεντρικά σημεία του Δήμου Ρόδου

 

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και με αμείωτους ρυθμούς, οι εργασίες καλλωπισμού και ευπρεπισμού διαφόρων  κεντρικών  σημείων  του Δήμου Ρόδου, από μικτά συνεργεία της Διεύθυνσης  των Τεχνικών Υπηρεσιών. 
 
Μετά από μία σειρά συντονισμένων δράσεων, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον καλλωπισμό και ευπρεπισμό της  περιοχής της Φιλερήμου, στην Ιαλυσό.  
 
Οι εργασίες των συνεργείων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Έγιναν παρεμβάσεις ευπρεπισμού και χρωματισμού στα τσιμεντένια στηθαία (κολονάκια) κατά μήκος της διαδρομής, από τους πρόποδες, μέχρι την κεντρική πλατεία που βρίσκεται στη κορυφή  της Φιλερήμου.   
 
Οι δράσεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, από τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας,  που ταυτόχρονα επιχειρούν σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης.  Στο πάρκο της Πλατείας Χαρίτου, την Ψαροπούλα και στις Πλατείες Κουντουριώτη και Αντιναύαρχου Περικλή Ιωαννίδη,  στις οποίες  τοποθετούνται, σιδερένια κιγκλιδώματα και παγκάκια.    
 
Το πάρκο στα Πλατανάκια,  θα αποτελέσει την επόμενη παρέμβαση όπου θα επιχειρήσουν  τα μικτά συνεργεία του Δήμου μας, με στόχο την συντήρηση και την δημιουργία ευχάριστης εικόνας των  επισκεπτών.