Οι ταινίες της εβδομάδας στο Cine Μαντώ

Οι ταινίες της εβδομάδας στο Cine Μαντώ

 

 

Με δύο ταινίες ανοίγει την εβδομάδα του το Cine Μαντώ, μια για τους μικρούς και μια για τους μεγάλους φίλους του cinema.
 
Από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 13 Αυγούστου, το θερινό cinema της Μυκόνου, θα ξεκινάει με την παιδική ταινία "Ψυχρά κι Ανάποδα, τραγουδιστά" στις 21:00 το βράδυ και θα συνεχίζει με την ταινία "Ο κος Χολμς" στις 23:00 το βράδυ.
 
Λίγα λόγια για τις ταινίες.
 
Ψυχρά κι Ανάποδα, τραγουδιστά
 
Ακούγονται: Σία Κοσκινά, Πάνος Μουζουράκης, 
Animation | Adventure | Comedy, 2015, 102 min
 
Θα το (ξανά)δείτε και θα πείτε κι ένα τραγούδι! Το Ψυχράκι Ανάποδα, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ (ΚαλύτερηςΤαινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού) περιπέτεια της Disney, και πρώτη στο boxoffice των animationfilms όλων των εποχών, έρχεται σε νέα version, ακόμα πιο τραγουδιστή.
 
Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο, βουνίσιοτύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο.
 
Η Άννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Everest συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.
 
O κoς Χολμς
 
Director: Bill Condon
Stars: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada
Crime | Drama | Mystery, 2015, 103 min
 
Το 1947, ο Sherlock Holmes έχει επιστρέψει απο την Ιαπωνία και αφού έγινε μάρτυρας της ατομικής καταστροφής, ο διάσημος ντετέκτιβ έχει εγκατασταθεί στο απομακρυσμένο αγροτόσπιτο του.
 
Ο 93χρονος Holmes έχει σαν μοναδική συντροφιά του, την οικονόμο του (Laura Linney) και τον μικρό γιό της. Με τις πνευματικές του δυνάμεις να εξασθενούν σταδιακά, ο Sherlock Holmes, κάνει μια αναδρομή στην ζωή του και την δουλειά του και συγκεκριμένα αυτή την άλυτη υπόθεση που τον ανάγκασε να αποσυρθεί.