Παρουσία των νησιών στην ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης

Παρουσία των νησιών στην ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης

 

 

 

 
Άνοιξε χθες, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, τις πύλες της η διεθνής έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Τα νησιά που εκπροσωπούν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι από τις Κυκλάδες η Κίθνος, η Μήλος, η Ίος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και η Φολέγανδρος, και από τα Δωδεκάνησα η Ρόδος, η Αστυπάλαια, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος και η Κάρπαθος.
 
Η έκθεση ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ η επίσης δυναμική συμμετοχή των νησιών μας τυγχάνει ιδιαίτερης προσοχής και δίνει θετικά μηνύματα για την απήχηση του τουριστικού προϊόντος του Αιγαίου στην Τουρκική αγορά.
 
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Ελευθερία Φτακλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης και ο Αντιπρόεδρος Άρης Σολούνιας, ο Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ, Μπάμπης Παλογιανίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Μηνάς Χατζημιχαήλ.
 
Για σήμερα  Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, η κα Φτακλάκη, ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Σολούνιας έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών με θέμα την αεροπορική σύνδεση Ρόδου-Κωνσταντινούπολης.