Οι ταινίες της εβδομάδας στο Cine Manto

Οι ταινίες της εβδομάδας στο Cine Manto

 

 

Με δύο ταινίες ανοίγει την εβδομάδα του το θερινό cinema της Μυκόνου, με την ταινία για τους μικρούς φίλους του cinema να ξεκινάει την προβολή της στις 21:00 το βράδυ και την ταινία για τους μεγάλους φίλους του cinema στις 23:00 το βράδυ.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι "Αστερίξ: η κατοικία των Θεών" και το "Amy: το κορίτσι πίσω από το όνομα".

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

Αστερίξ: Η Κατοικίατων Θεών

Directors: Louis Clichy, Alexandre Astier
Stars: Roger Carel, Lorànt Deutsch, Laurent Lafitte
 
Εγκαταλείποντας την τακτική της πολεµικής σύγκρουσης,ο Καίσαρας εκπονεί ένα σχέδιο κατάκτησης των ανυπότακτων Γαλατών µέσα από το ρωµαϊκό τρόπο ζωής. Χτίζει λοιπόν δίπλα στο χωριό τους ένα συγκρότηµα πολυτελών κατοικιών, οι κάτοικοι του οποίου αρχίζουν να παρασύρουν τους Γαλάτες στον εύκολο πλουτισµό και τη χλιδή.
 
Amy: Το κορίτσι πίσω από το όνοµα
 
Director: Asif Kapadia
Stars: Amy Winehouse
 
Το ντοκιµαντέρ "Amy" σκιαγραφεί τη διαδροµή της τραγουδίστριας της σόουλ, τα πρώτα της βήµατα στη σκηνή, τη δόξα κυρίως µε το κοµµάτι "Rehab", έως τον θάνατό της το 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δηµοσιότητα, εκπρόσωπος εξηγεί ότι η οικογένεια Γουάινχαουζ επιθυµεί να "διαφοροποιηθεί από την ταινία. Πιστεύουν ότι το φιλµ είναι µια χαµένη ευκαιρία για την απόδοση φόρου τιµής στη ζωή της και το ταλέντο της, όπως και ότι είναι παραπλανητικό, µε βασικές αναλήθειες.
 
Η οµάδα του "Amy" υπεραµύνεται του έργου της.. ∆ιαβεβαιώνουνότι πήραν “100 συνεντεύξεις από ανθρώπους που γνώριζαν την Έιµι: φίλους, οικογένεια, πρώην συνεργάτες και µέλη της µουσικής βιοµηχανίας που είχαν συνεργαστεί µαζί της. Τα όσα εξιστορεί το φιλµ είναι η αντανάκλαση των στοιχείων που αντλήσαµε από τις συνεντεύξεις αυτές”.
 
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε trailer από τις ταινίες.