Τριήμερη επίσκεψη κινέζων δημοσιογράφων στην Μύκονο

Τριήμερη επίσκεψη κινέζων δημοσιογράφων στην Μύκονο

 

 

 
Προβολή σημαντικής αξίας αναμένεται πως θα προκύψει από την επίσκεψη έγκριτων Κινέζων δημοσιογράφων στη Μύκονο την περίοδο, 26-28 Οκτωβρίου 2013. Το περιοδικό «World Traveler», δημοφιλές ταξιδιωτικό μέσο πανκινεζικής μεγάλης κυκλοφορίας, θα αφιερώσει ολόκληρο τεύχος στους προορισμούς του ταξιδίου και θα ετοιμάσει 4 ημίωρες εκπομπές που θα προβληθούν σε 33 περίπου τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Κίνα. Ταυτόχρονα το «R Magazine», πολύ γνωστό lifestyle με εξειδικευμένο κοινό υψηλού επιπέδου, θα προβάλει προορισμούς ταξιδιού στο πλαίσιο αφιερώματος στην Ελλάδα. 
 
Την αντιπροσωπεία των Κινέζων δημοσιογράφων υποδέχτηκαν στο λιμάνι της Μυκόνου η Δημαρχεύουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου καθώς  εκπρόσωποι φορέων  του νησιού μας.
 
Ανήμερα της εθνικής μας επετείου, οι κινέζοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ την ίδια ημέρα η δημαρχεύουσα παραχώρησε συνέντευξη στα κινέζικα δίκτυα. Δηλώσεις για τον τουρισμό και τις προοπτικές του νησιού μας έκαναν και οι κ. Κουκάς και Ατζαμόγλου.
 
Εκπρόσωποι του Δήμου αναφέρουν ότι από την επίσκεψη θα προκύψουν σημαντικά οφέλη στην προώθηση της Μυκόνου στην κινεζική αγορά.
 
Συνδιοργανωτές της αποστολής ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Greece China Link και η MTC Group.