Απονομή τιμητικών διακρίσεων σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου

Απονομή τιμητικών διακρίσεων σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου. 
 
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00 σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:
 
Στην κυρία Eva και στον κύριο Gerhard Lippl από την Αυστρία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 31η φορά.
 
Στην κυρία Fini Lowenstein από την Αυστρία η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 31η φορά.
 
Στον κύριο Wolfgang Perlak από την Αυστρία ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 24η φορά.
 
Στην κυρία Johanna και στον κύριο Josef Brenniger από την Αυστρία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 18η φορά.
 
Στην οικογένεια Thomas Summerer από την Αυστρία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 17η φορά. 
 
Στην κυρία Anna Lux και στον κύριο Hannes Summerer από την Αυστρία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 12η φορά.
 
Στην οικογένεια Thomas Brenninger από την Αυστρία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 11η φορά.
 
Όλοι οι φίλοι του Αρχαγγέλου διαμένουν σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες στον Αρχάγγελο και στα Στεγνά.
 
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κύριος Στέργος Παρδαλός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου κύριος Αργύρης Αργυρού, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αρχαγγέλου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας» κύριος Μιχάλης Τσακίρης και μέλη του Συλλόγου και οι εκπρόσωποι των τοπικών ξενοδοχείων και των τοπικών εστιατορίων Αρχαγγέλου, αφού απένειμαν τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, συζήτησαν με καθέναν από αυτούς για θέματα όπως η διαμονή τους στο νησί, οι εντυπώσεις τους από αυτό και οι φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στον Αρχάγγελο. 
 
Όλοι οι φίλοι της Ρόδου εξήραν τις ομορφιές του νησιού, την κουλτούρα, τους ανθρώπους και τις παραλίες του. Εξέφρασαν την αγάπη τους για τη Ρόδο και είπαν ότι σύντομα θα βρεθούν και πάλι στο νησί. Δήλωσαν γοητευμένοι από την αγάπη και τη φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων με αρκετούς από τους οποίους έχουν πλέον αναπτύξει στενούς φιλικούς δεσμούς ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην τοπική κουζίνα την οποία βρίσκουν εξαιρετική. Αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην τοπική αγορά και στο υψηλότατο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των ξενοδοχείων του νησιού.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους φίλους και στους συγγενείς τους.
 
Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, προτιμούν τη Ρόδο για το κλίμα της, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της και τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχονται στις ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν επιλέξει σταθερά να διαμένουν.