Οι ταινίες του Cine Manto μέχρι και την Πέμπτη 23/07

Οι ταινίες του Cine Manto μέχρι και την Πέμπτη 23/07

 

 

 

 

Με δύο ταινίες ξεκινάει η εβδομάδα του Cine Manto, καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη οθόνη του cinema.
 
Στις 21:00 το βράδυ πρόκειται να προβάλλεται η παιδική ταινία «Παράξενη Μαγεία» για τους μικρούς λάτρεις του cinema, ενώ για τους μεγάλους φίλους θα προβάλλεται στις 23:00 το βράδυ η ταινία «Σκοτεινός τόπος».
 
Λίγα λόγια για τις ταινίες:
 
Παράξενη µαγεία
 
Director: Gary Rydstrom
Stars: Evan Rachel Wood, Elijah Kelley, Kristin Chenoweth
 
Ο Τζορτζ Λούκας, ο δαιµόνιος δηµιουργός του «Πολέµου των Άστρων», κρύβεται πίσω από την Σκοτεινός τόποςτης νέας ταινίας animation «Strange Magic». Ένα παραµύθι από ξωτικά, νεράιδες και ζιζάνια που συναντιούνται για πρώτη φορά και η συνεπακόλουθη σύγχυση και διαµάχη που προκαλεί η σύγκρουση των πολιτισµών.
 
Σκοτεινός τόπος
 
Director: Gilles Paquet-Brenner
Stars: Chloë Grace Moretz, Charlize Theron,Christina Hendricks 
 
Πρόκειται για το βιβλίο «Σκοτεινός τόπος», το οποίο οι φαν της Τζίλιαν Φλιν ήδη γνωρίζουν, καθώς είναι το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως, το οποίο κυκλοφόρησε πριναπό το «Gone girl» και αφηγείται µια πολύ πιο σκοτεινή ιστορία. Στην κινηµατογραφική µεταφορά του, η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη Λίµπι, µια γυναίκα που επέζησε από µια τροµερή τραγωδία: την αιµατηρή δολοφονία της οικογένειάς της, της µητέρας, και των δύο αδελφών της όταν ήταν παιδί. Μια σφαγή για την οποία κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε ο έφηβος αδερφός της.
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε trailer των ταινιών.