Συνάντηση Φτακλάκης-Κόκκινου για τον τουρισμό

Συνάντηση Φτακλάκης-Κόκκινου για τον τουρισμό

 

 

 

Συνάντηση με την κ. Ελευθερία Φτακλάκη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού είχε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Π.Σ. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, για τα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο κ. Κόκκινος ζήτησε τη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού στο προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε να προχωρήσει η ΠΝΑ σε οργανωμένη προσπάθεια για την τουριστική προβολή των νησιών μας και την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για την τουριστική προβολή μέσω του ΕΣΠΑ ΙΙ (2014-2020). Υπενθυμίζουμε ότι για το ΕΣΠΑ 2007-2014 είχαν εξασφαλιστεί 3,5 εκ. ευρώ ως συνέχεια της χρηματοδότησης και των επιτυχημένων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Π.Ν.Α. το 2004-2009.
Σύμφωνα με τον κ. Κόκκινο τα μηνύματα δείχνουν ότι οι κάτοικοι από τις κάτω χώρες και την Κεντρική Ευρώπη θα επισκεφτούν και φέτος μαζικά τη χώρα μας.

 

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και οι οιωνοί είναι θετικοί ώστε και φέτος η τουριστική βιομηχανία του Νοτίου Αιγαίου αλλά και ολόκληρης της χώρας μας να έχει μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο.

 

«Απαιτείται συνεννόηση, συνεργασία και οργανωμένη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Να αξιοποιήσουμε τις επιτυχημένες δράσεις του παρελθόντος και να επενδύσουμε σε καινοτόμες. Έχουμε όλες τις δυνατότητες, μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο κ. Κόκκινος.