Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα απόψε στη Δήλο

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα απόψε στη Δήλο

 

 

 
Το Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στη Δήλο οι θεατές της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί το σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου στο νησί του Απόλλωνα. 
 
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσουν κάτω από το σεληνόφως στο ιερό νησί της Δήλου. Εκεί, στον μεγαλύτερο και πλουσιότερο σε ευρήματα αρχαιολογικό χώρο της Ευρώπης, στο νησί του Απόλλωνα και της Άρτεμις, δίπλα στην θάλασσα, ανάμεσα στα αρχαία μνημεία, με μοναδική συντροφιά το φως του φεγγαριού, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα φτιαγμένο ειδικά για αυτή τη νύχτα.
 
Οι δύο καλλιτέχνες δήλωσαν γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά που ετοιμάζουν:
"Στου Απόλλωνα το ιερό νησί, στης μουσικής την αρχαία Μητρόπολη, την πανέμορφη Δήλο, ερχόμαστε ικέτες, η Φωτεινή Δάρρα κι εγώ, να λειτουργήσουμε τον ερημωμένο ναό ξανά με μουσική. Με την ψυχή ψηλά στην σφαίρα του Απόλλωνα θα πούμε μαζί με τους ακροατές τραγούδια φτιαγμένα με τις νότες και τους στίχους που αρέσουν στον Φοίβο. Εκτός από τα ωραιότερα τραγούδια μας πάνω στην Ελληνική ποίηση του σύγχρονου κόσμου, τραγούδια που οι Έλληνες σαν τους προγόνους τους ενέταξαν στην καθημερινότητα τους, θα παίξουμε και θα τραγουδήσουμε τραγούδια με στίχους από την αρχαία λυρική ποίηση, την Παλατινή Ανθολογία, τις τραγωδίες και τις κωμωδίες και πάνω από όλα την νέα σύνθεση επάνω στους  Ύμνους στον Απόλλωνα, του Ομήρου και του Καλλίμαχου. Το πρόγραμμα θα ζωντανέψει με τη βοήθεια μικρής ορχήστρας και θα περιέχει τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια."
Διοργάνωση του Δήμου Μυκόνου, σε συνεργασία με το Cine Μαντώ και το Delos Tours.
 
Εισιτήριο: 25€ περιλαμβάνεται και η μεταφορά Μύκονος-Δήλος. Αναχώρηση πλοίου: 19:30.
 
Προπώληση εισιτηρίων:
MYKONOS: CINE MANTO, FOREIGN PRESS STAND, PASSAJI ORNOS
SYROS: VIRMAR, 27 CHIOU STR.
TINOS: TINOS SECURITY
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ: VIVA .GR tel: 13855
 
INFO: +30 22890 26165, www.facebook.com/events/1495733467385194
 
Χορηγοί Επικοινωνίας:
MYKONOS FM 98,1 
MYKONOS news 
Mykonosdaily.gr